DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
A kopi kehelygumi valódi ára
   
Biztonságos telepvezetés DelPro Farm Manager telepirányítással
   
DeLaval PR2250 külső fejős parallel körforgós fejőrendszer
   
 
 

A kopi kehelygumi valódi ára


 

Ma már számtalan gyártó van jelen a kehelygumi piacon, sokan közülük kopi termékeket kínálnak piacvezető fejőgépgyártók berendezéseihez. Az azonban, hogy azoknak a tejtermelőknek, akik ilyen kopi kehelygumik használata mellett döntenek e döntésükből a kezdeti alacsonyabb beruházási költségen kívül milyen előnyük származik, mindig vita és kutatások tárgyát képezi.

  Bővebben a kutatások eredményéről

Biztonságos telepvezetés DelPro Farm Manager telepirányítással


 

Egy tejtermelő telep vezetése – kis túlzással – az autóvezetéshez hasonlítható. Az autókban megtalálható sávtartó, követő, forgalmi tábla figyelő, stb. rendszerekhez hasonlóan a DelPro farm manager is automatikus segítséget nyújt a telepvezetés számára, amelyek megkönnyíti, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a mindennapi feladatok elvégzését és a döntéshozatalt.

  Tovább az oldalra

DeLaval PR2250 külső fejős parallel körforgós fejőrendszer


 

Amennyiben Ön közepes vagy nagyméretű állománnyal rendelkezik, vagy ilyen méretre tervezi bővíteni telepét, úgy az Ön számára a DeLaval PR2250 parallel körforgós fejőberendezés lehet a fejési megoldás! Több tehenet tud lefejni óránként, így a fejési idő lerövidül és a felszabaduló munkaerőt egyéb tevékenységekre tudja használni.

  Bővebben a PR2250 fejőrendszerről
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval