DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
25 éve Magyarországon
   
Az Alpro után jön a DelPro telepirányítási rendszer
   
Hatékony csülökápolás, 4. rész
   
 
 

25 éve Magyarországon


 

1990. január 1-én alakult meg Magyarországon az Alfa Laval Agrár Kft., mely 2000-től DeLaval néven folytatta tevékenységét.
Így tehát már 25 éve segítjük partnereinket, hogy a legkorszerűbb technológiákkal, jövedelmezően, az állatok komfortérzetét biztosítva, fenntartható módon végezzék a tejtermelést.

  Elolvasom

Az Alpro után jön a DelPro telepirányítási rendszer


 

A DelPro nem csak egy szoftver, mely a telep számítógépén fut. A DelPro komplett rendszer, mely hatékonyan támogatja és segíti a telepvezetést a telep irányításában. A DelPro egy legújabb technológiát képviselő Farm Management rendszer, egy irányítási eszköz, amely segít felgyorsítani a döntési folyamatokat a felhasználó számára.

  Tovább a cikkre

Hatékony csülökápolás, 4. rész


 

A csülökproblémákat leginkább befolyásoló tényező a környezet tisztasága. A nedves, rossz vízelvezetésű, trágyás felületek a fertőzés kockázatának növelése mellett felpuhítják a szaruállományt, ezzel hajlamosítva a csülköt a nem fertőző betegségekre is.

  Bővebben
 
 

Ön a DeLaval hírlevelét olvassa. Amennyiben a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz másolja be böngészőjébe az alábbi linket: http://www.delaval.hu/-/Mail/Subscription-Change/?rid=8f41ea2a-bc83-4b0e-bb05-be8549fca7f1Delaval