DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
A VMS segít a termelőknek a tőgygyulladás elleni harcban
   
Aktivitásmérő antenna és aktivitásmérő most 20%-kal olcsóbban!
   
Hatékony csülökápolás, 3. rész
   
DelPro, az újgenerációs telepirányítási rendszer
   
 
 

A VMS segít a termelőknek a tőgygyulladás elleni harcban


 


A tőgygyulladás állandó megoldandó problémát jelent a tejtermelők számára, függetlenül attól, hogy hol termelnek vagy, hogy mekkora az állomány. Hatékony diagnosztizáló berendezésekkel csökkenteni lehet a megbetegedések számát. A VMS automatikus fejőberendezésben éppen ezért beépített előrejelző rendszer található.

  Bővebben

Aktivitásmérő antenna és aktivitásmérő most 20%-kal olcsóbban!


 

Régebbi és új ALPRO illetve DELPRO rendszereknél egyaránt használható.

Szerelje fel az új antennákat a meglévők mellé és azonnal kapja az adatokat az új típusú aktivitásmérőkről!

 

 

  Tovább a részletekre

Hatékony csülökápolás, 3. rész


 

A szennyezett, koszos csülkök nemcsak elrejtik a problémát a szem elől, de nagy mértékben hozzá is járulnak a fertőző betegségek kialakulásához. A trágya gyakori közvetítője a fertőző ágenseknek és a fizikai eredetű csülökproblémákat gyakran fokozza a trágya túlzott felhalmozódása. A hosszú ideig, nedves felületen való állás csökkenti a csülökszaru keménységét, potenciálisan veszélyeztetve a csülök szerkezetét.

  Tovább a fertőző betegségekre

DelPro, az újgenerációs telepirányítási rendszer


 

Az intelligens telepirányítás vagy farm management a tejtermelésben egyfajta automatizálást jelent, ahol különböző érzékelő eszközöket alkalmaznak és az ezeken keresztül szolgáltatott adatokra alapozva meghatározhatók az állatok szükségletei.
Az automatizálás ma már nem csak kiegészítésként szerepel, hanem a technológia szerves részét képezi a tejtermelés gépesítésében.

  Elolvasom a cikket
 
 

Ön a DeLaval hírlevelét olvassa. Amennyiben a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz másolja be böngészőjébe az alábbi linket: http://www.delaval.hu/-/Mail/Subscription-Change/?rid=8f41ea2a-bc83-4b0e-bb05-be8549fca7f1Delaval