DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
IodoFence tőgyfertőtlenítő akció
   
A gumipadozatok jótékony hatása
   
Tejminőségvédelem DeLaval fejéspontvezérlőkkel
   
A robotos gazda egy napja
   
 
 

IodoFence tőgyfertőtlenítő akció


 

Vásároljon* 2013. augusztus 1. és  október 31. között IodoFence tőgyfertőtlenítőt és válasszon ajándékaink közül!

  Bővebben az akcióról

A gumipadozatok jótékony hatása


 

A kötetlen tartás kialakulása az egy tehénre eső költség és munkaerő ráfordítást csökkentette, javítva az állatjólétet valamint a természetes viselkedés szabadságát. Az íly módon tartott állatok szabadon mozognak, ezáltal azonban a lábvég - a kötött tartáshoz képest - több olyan kihívással találkozik mint például a fertőző környezet, a csúszós felület és a hirtelen sérülések.

  Elolvasom a cikket

Tejminőségvédelem DeLaval fejéspontvezérlőkkel


 

A fejéspontvezérlő az ALPRO telepirányítási rendszer egyik alapvető részegysége. Amikor a felhasználó szeretné rögzíteni tehenei fejésenkénti termelését és különböző információkat szeretne közölni a fejőházban dolgozókkal illetve a fejőházból jövő adatokat is szeretné kezelni, a fejéspontvezérlők biztosítják a központi rendszervezérlő egység és a fejőház illetve a tejmérők közötti információcserét.

  Tovább

A robotos gazda egy napja


 

Robotos rendszer használatakor a gazda nem a fejéssel, hanem egyéb telepi dolgokkal foglalkozhat. Amennyiben a gazdának nehézséget okoz a tehenekkel foglalkozni, úgy számára a robot nem megoldás. A robotos rendszer sikere a munka minőségén múlik. A siker értékelése előtt magasra kell tenni a gazdának a saját számára is a mércét.

  A napi és heti rutinok részletesen
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval