DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
Hogyan működik az RFC telepi távkapcsolat?
   
Mennyire tiszta a tiszta?
   
Hűtött tej pillanatok alatt
   
DeLaval InService™
   
A fejőrendszer lelke
   
 
 

Hogyan működik az RFC telepi távkapcsolat?


 

Az új információs technológiák elterjedése a mezőgazdaságban és a tejtermelésben még csak a kezdeteknél tart. Jelentőségét és szükségét felismerve a DeLaval már alkalmazza telepein a telepirányítási rendszereinek távoli elérhetőségét interneten keresztül: a felhasználó áttekintheti termelési adatait, beavatkozhat a napi feladatokba, fejésbe, stb. a világ bármely pontjáról.

  Bővebben

Mennyire tiszta a tiszta?


 

A fejőberendezésekhez használt tisztítószerek többsége úgy tűnik, megfelel a követelményeknek. Az összegyülemlett tejmaradványok vagy biofilmek azonban csak egy vagy két tisztítószeres kanna felhasználása után vehetők észre.
A következmény a baktériumszám növekedése a tejfeldolgozónak átadott tejben. Mivel a tejfeldolgozó üzemek rendszeresen vizsgálják a tejet, így előfordulhat, hogy ők fogják először észrevenni, ha valami nincs rendben a tejjel.

  Tovább

Hűtött tej pillanatok alatt


 

A tejtermelők előtt álló kihívások egyike a kifejt tej minél gyorsabb lehűtése a kiváló minőség megőrzésének érdekében. Ez különösen igaz azon termelőkre, akik bővítik telepüket, átállnak robotos fejésre vagy elavult hűtőberendezéssel rendelkeznek.

  Tovább

DeLaval InService™


 

Minden egyes szervizre költött euró akár 5 euró megtakarítást is jelenthet.
Hogy ez hogyan lehetséges?
Cikkünkből megtudhatja.

  Elolvasom

A fejőrendszer lelke


 

A fejőgépek technológiai fejlesztése mellett gyakran megfeledkeznek arról, hogy a fejési folyamat sikeressége nagy részben - csakúgy, mint 100 évvel ezelőtt az első "modern" fejőberendezéseknél - továbbra is a tej szállítását végző vákuumszivattyún múlik.

  Bővebben
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval